שבר בפטיש הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2003 | 01:15 | מאת: כוכבית 42

שבר בפטיש כף הרגל-קרי העצם הבולטת בצד כף הרגל נשברה מנפילה גובסתי עד חצי הרגל ללא דריכה- לאחר מעקב של שלושה שבועות הוחלט לא לנתח ולהוריד הגבס בעוד שלושה שבועות ולאפשר דריכה עם הגבס מהו תהליך החלמה הצפוי מתי אוכל לחזור וללכת מתי אוכל לחזור לנהוג- כמה זמן אחרי הורדת הגבס כמה זמן אצטרך פזוטרפיה מתי יהיה אפשר לקבוע נזק סופי -לשם הגשת תביעה תודה

לאחר שהשבר יתאחה צפויים לך עוד כ 6-10 שבועות של נוקשות קרסול שתעלם בהדרגה במיוחד אם תתאמני הרבה על שיפור טווח התנועה . כעבור זמן זה תוכלי להתהלך די בחופשיות ובודאי לנהוג. נזק סופי -אחר שנה

28/05/2003 | 23:41 | מאת: כוכבית 42

תודה על המענה המהיר ותודה על המידע שעוזר האם התכונת 6עד עשרה שבועות מהורדת הגבס? או מזמן שהורשה לי לדרוך עם הגבס האם מומלצת הגבלה בהליכה על הרגל המגובסת או ללכת לפעיילות היומית כהרגלי.

מנהל פורום אורתופדיה