היצרות בחוליות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/05/2003 | 21:55 | מאת: dana

שלום רב ! הייתי רוצה לקבל המלצה על דרכי טיפול אפשריות לאחר קבלת הדיאגנוזה הרשומה : ממצאי בדיקת הMRI של עמוד שידרה צווארי עד D4: המעבר המדולו- ספינלי והמפרק האטלנטו- אקסיאלים תקינים. עמדת וצורת החוליות ומח העצם תקינים. מהדיסקוס 5\6 קיים בקע ניכר לתעלה הגורם להצרות חוט השדרה, במיוחד של חציו הימני ועם אות חריג קלוש של מילופתיה בתוכו. שורש עצב ימני מוצר. בלט מדיסקוס 6\7 לחלק השמאלי של התעלה וגם כאן הצרות {קלה יותר} של חוט השדרה בלי אות חריג בתוכו. סיכום: בקיעה משני דיסקים כמפורט עם שינוי קל של מילופתיה מול 5\6. אבקש לשלוח תשובה במהירות האפשרית ל - E-mail:[email protected] בתודה מראש

לא מטפלים בבדיקות או בצילומים מטפלים בבני אדם. אסור לקבל החלטה טיפולית על סמך מידע כמו שאתה מביא . האם אתה באמת מעוניין בהתייחסות כה בלתי רצינית?

מנהל פורום אורתופדיה