מכשיר הטרה קוואנד -שווה בדיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/05/2003 | 17:53 | מאת: עומרי

שלום לך כדאי לכם לבדוק את מכשיר הטרה- קוואנד ,מכשיר המבוסס על עקרון של לייזר ,אינפרא אדום,ותהודה מגנטית ,המכשיר הוכח כיעיל לדלקות פרקים ,כאבי שרירים וכו',המכשיר עובד על עקרון של המרצת זרימת הדם לתאים הנגועים ובכך גורם להתחדשות התא ולריפוי ,במחקרים שנערכו הוכחכי הוא יעיל גם לחולים סכרתיים עם כיבים שלא נירפאים ולבעיות עור כמו פסורייאזיס ,הרפס,אקנה ,אנשים שנואשו מאין ספור של טיפולים מצאו מזור לכאבם ע"י מכשיר פלא זה למי שבאמת סובל שווה וכדאי לבדוק את המכשיר (לא חייבים לרכוש אותו) . אשמח לתת עוד אינפורמציה ולהציג את המכשיר . 054-887645

28/05/2003 | 11:34 | מאת: ציפי

שלום עומרי, אף אני שמעתי המלצות טובות על המכשיר. כיצד ניתן לבדוק יעילותו, ולא ע"י רכישתו ? האם ניתן לשכור אותו רק בקופ"ח כללית ? אודה על תשובתך בהקדם.

מנהל פורום אורתופדיה