כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/05/2003 | 12:38 | מאת: יגאל גולן

שלום אני סובל קרוב לשנה מכאבים בעוצמות שונות בברך ימין. אבחנת רופא המשפחה הייתה "ארטריטיס" ונפסלה ע"י שני אורטופדים שזיהו את הבעיה כ"בורסיטיס". אני בן 45, פעיל (הליכה, נהיגה, עבודה על סולמות). לפני מספר ימים, הופניתי לפיזיוטרפיה לטיפול בגלים קצרים. הפיזיוטרפיסט מישש את הברך ולפי מקום הכאב (כחמישה ס"מ מעל הברך) טען (והציג לי דגם פלסטי של ברך) כי לא ייתכן שאני סובל מבורסיטיס וכי עלי לפנות לאורטופד המטפל ולבקש ממנו בדיקה חוזרת. בצילומים שנעשו לי אין כל בעיה נראית. שיגעו אותי ! נא עצתך. בתודה יגאל גולן

27/05/2003 | 17:52 | מאת: עומרי

שלום לך כדאי לך לבדוק את מכשיר הטרה- קוואנד ,מכשיר המבוסס על עקרון של לייזר ,אינפרא אדום,ותהודה מגנטית ,המכשיר הוכח כיעיל לדלקות פרקים ,כאבי שרירים וכו',המכשיר עובד על עקרון של המרצת זרימת הדם לתאים הנגועים ובכך גורם להתחדשות התא ולריפוי ,במחקרים שנערכו הוכחכי הוא יעיל גם לחולים סכרתיים עם כיבים שלא נירפאים ולבעיות עור כמו פסורייאזיס ,הרפס,אקנה ,אנשים שנואשו מאין ספור של טיפולים מצאו מזור לכאבם ע"י מכשיר פלא זה למי שבאמת סובל שווה וכדאי לבדוק את המכשיר (לא חייבים לרכוש אותו) . אשמח לתת עוד אינפורמציה ולהציג את המכשיר . 054-887645

שעה לעצת הפיסיותרפיסט

02/06/2003 | 12:04 | מאת: יגאל גולן

תודה, כך עשיתי ואכן יש הקלה

מנהל פורום אורתופדיה