כאבים חזקים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/05/2003 | 23:04 | מאת: יעל

לד"ר לב שלום! מזה כשבועיים יש לי כאבים בברך בעת ההליכה, לא הלכתי לרופא משום שחשבתי שהם יחלפו אך לצערי זה לא קרה אלא התוםפו אליהם כאבים בישבן ובירך המלווים בחום מקומי ממש בשריר.מה זה יכול להיות, יש לציין שזה רק בצד ימין של הגוף צד שמאל שקט למדי. תודה יעל

רשימה של מה זה יכול להיות תראה די מטופשת שכן היא תכלול כמעט כל מחלה שעשויה לגרום לכאב. אם את רוצה תשובה ממוקדת עליך למקד את שאלתך ולהרבות בפרטים שיעזרו לי להבין את המתרחש אצלך.

27/05/2003 | 17:52 | מאת: עומרי

שלום לך כדאי לך לבדוק את מכשיר הטרה- קוואנד ,מכשיר המבוסס על עקרון של לייזר ,אינפרא אדום,ותהודה מגנטית ,המכשיר הוכח כיעיל לדלקות פרקים ,כאבי שרירים וכו',המכשיר עובד על עקרון של המרצת זרימת הדם לתאים הנגועים ובכך גורם להתחדשות התא ולריפוי ,במחקרים שנערכו הוכחכי הוא יעיל גם לחולים סכרתיים עם כיבים שלא נירפאים ולבעיות עור כמו פסורייאזיס ,הרפס,אקנה ,אנשים שנואשו מאין ספור של טיפולים מצאו מזור לכאבם ע"י מכשיר פלא זה למי שבאמת סובל שווה וכדאי לבדוק את המכשיר (לא חייבים לרכוש אותו) . אשמח לתת עוד אינפורמציה ולהציג את המכשיר . 054-887645

מנהל פורום אורתופדיה