תיקון כתובת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/05/2003 | 20:51 | מאת: דליה

לד"ר לב אל אם שאלתי בענין הנעץ באגן הגיעה אליך אז זו כתובתי המתוקנת.

26/05/2003 | 21:07 | מאת: דליה

אל ד"ר אסא לב אל אמי עברה ניתוח בעקבות שבר בירך לפני 6 שבועות. בצילום רנטגן מהיום ראיתי לתדהמתי נעץ באגן. בדקתי צילומים קודמים ןאכן ראיתי שלאחר ניתוח קודם של שבר באגן והמטומה אגנית הופיע אותו נעץ, ואילו בצילום שלפניו -לא. אותו ניתוח קודם היה לפני 5 שנים. שאלותי: 1. האם משתמשים בפריט שנראה כמו נעץ בניתוחים? 2. האם יתכן שהנעץ שנראה תקוע בעצם האגן משתקף ממקום אחר בגוף? 3. האם הוא עדיין יכול להחליד או לגרום לזיהום אחרי 5 שנים? מה עלי לעשות? תודה דליה

לא מוכר לי " דמוי נעץ" . הראי את הצילום לאורתופד רצוי מן המחלקה בה נותחה אימך.

26/05/2003 | 21:26 | מאת: דליה

מנהל פורום אורתופדיה