synvisc

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/05/2003 | 13:59 | מאת: גליה

שלום אני מקווה שאני שואלת את השאלה בפורום הנכון . אני סובלת מזה כמה שנים מבעיות וכאבים בברך המגבילים את התפקוד שלי כל הטיפולים החיצונים והכדורים למינהם לא עזרו וגם ניתוח בברךאנדוסקופיה לא עזר . עכשיו הרופא ממליץ על (בהתחלה הוא התנגד) טיפול בזריקות synavisc רציתי לדעת מה ההצלחה של הזריקות הנל ? האם הכאבים יכולים לחזור אחרי סיום הטיפול ? מה מידת הסיכון האם מצב הברך יכול להתדרדר בעקבות הטיפול ? האם כדי להשקיע כל כך הרבה כסף? והאם יש טיפולים אחרים שיכולים להוות תחליף ? יש לציין שאני בת 60 בעיות הפעילות שמצוינות בטופס הרפואי הם : varicose veins legs disc lesions herniation l5-s1 smoker heavy tension headache low back complt.w/o radiation osteoarthritis of knee left severe ובבעיות עבר מצוין : s/p arthroscopy בתודה מראש

סינויסק מיועד לטיפל באוסטאוארטריטיס. סדרת שלש הזריקות מביאה לעיתים קרובות הקלה למשך 6-8 חדשים. יש לציין שאין לראות בזריקה כאמצעיטיפול יחיד אלא הטיפול צריך להיות משולב עם פיסיותרפיה ,תרופות נגד דלקת ותוספי מזון המגיני על הסחוס.

מנהל פורום אורתופדיה