לד"ר לב אל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/05/2003 | 18:19 | מאת: אני

ד"ר שלום, לאחר קבלתי את תשובתך לשאלתי לגבי הצורך בבדיקת סי טי עמ"ש מותני כתבתי הודעה מה אני מסביר ועונה לשאלות שהעלת ע"מ שאוכל לקבל את דעתך והודעה נוספת כתגובה לזו בנ צויין כי בדיקת הרנטגן שהייתה היא תקינה. מסיבה לא ברורה איני מוצא את ההודעה הזו כאן בפורום ונראה על פניו כי ההודעה פשוט הוסרה (??) אשמח לדעת האם קיבלת את ההודעה הזו ואם כן מה דעתך בנוסף לכל האמור לעיל. תודה מראש, אלון

קיבלתי את הודעתך עניתי עליה ולא הסרתי אותה. תשובתי הייתה בקצרה שהצורך בבדיקה אינו בהכרח עניין המצוי בנהל מסויים או ב"הוראות שימוש" אלא הוא יכול להיות ביטוי להרגשת חוסר בטחון או זהירות או כסת"ח של הרופא המבקש. אינני מוכן לנקוט עמדה משלי מן הטעם הפשוט שלא בדקתי אותך ולא ראיתי את צילומיך.

מנהל פורום אורתופדיה