OSGOOD-SCHLATTER

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/05/2003 | 16:10 | מאת: רן

ד"ר שלום. לפני כ- 3 שנים נחתתי במשחק כדורסל על ברך שמאל, עקב כך הפיקה שלי בברך גדלה קצת ועד היום אני סובל מברך למרות שהכאבים אינם קבועים {בדרך כלל אחרי עבודה ממושכת, עמידה מושכת,ספורט ובעיקר במצבים שקר לי}. לאחר סידרה של בדיקות הממצאים הראו שיש לי OSGOOD-SCHLATTER . השאלה שלי ד"ר היא האם במצב זה עדיף לצאת לניתוח או להימנע ממנו למרות הכאבים שהם אינם קבועים? בברכת שלום רן.

מכיון שהמטרה היחידה של הניתוח היא לשחררך מן הכאב עליך להחליט אם ברצונך להשתחרר ממנו או לא.

26/05/2003 | 14:09 | מאת: רן

ד"ר שוב שלום. ברור ש"מטרת העל" שלי היא השתחררות מהכאב, אך הכאב הוא נסבל ולכן אני לא בטוח אם כדי להסתכן בניתוח ולכן נשאלת השאלה האם הניתוח הזה מסוכן{ועוד שאלות שקשורות לניתוח ולהחלמה}. בתודה רן.

מנהל פורום אורתופדיה