מכשיר טרה קוואנט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/05/2003 | 11:03 | מאת: ציפי

אבקש המלצות על המכשיר. האם מישהו ניסה אותו ויכול למסור לי חוות דעת ? כידוע לי הוא נמצא כבר בשימוש בארץ כשנה, והוא נועד גם לשימוש ביתי. אגב, אני סובלת מדלקת כרונית בגיד אכילס ונואשתי מטיפולים קונבנציונליים. אני שוקלת רכישת המכשיר שמחירו למעלה מ-5,000 ש"ח.

25/05/2003 | 20:43 | מאת: שוש

שלום לך שמעתי על המכשיר הנ"ל ואני יודעת כי מספר אנשים שעוסקים בספורט וסובלים מכאבי ברכיים וכו' קיבלו את הישועה ע"י המכשיר הזה הבנתי כי הוא יעיל גם לבעיות אחרות מו בעיות עור למינהם

מנהל פורום אורתופדיה