אבחון בדיקת mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2003 | 13:58 | מאת: ayelet

שלום רב, חברי עבר בדיקת mri בגובה L2 L3 התעלה ברוחב תקין עדות לבלט דיסק מימין עם לחץ על השק הדורלי בגובה L3 L4 נצפה דיסק מרכזי בולט, לחץ על השק L4-L5 תעלה תקינה ברוחבה, עדות לבלט דיסק מרכזי בגובה L5-S1 נצפה דיסקו מרכזי בולט הלוחץ על השק הדורלי סיכום הבדיקה מלמד על שינויים דיסקוגנים, בגוף חוליה L5 - מוקד העשוי להתאים להסננה שומנית או המאנגיומה. אשמח אם תוכל לתת את חוות דעתך תודה מראש איילת

אין טעם להתייחס לבדיקה בלי לדעת את הרקע הקליני.כל הממצאים שתארת אפשר למצאם גם אצל אנשים בריאים - או לפחות כאלה שאינם מתלוננים.

מנהל פורום אורתופדיה