אוסטאופורוזיס והשמנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2003 | 08:04 | מאת: ריימונד

שלום לפני מספר שנים¬ כאשר התגלה אצלי אוסאופורוזיס® הטיפול שקיבלתי כלל כמובן את תרופת הפוסאלן¬ וכן תרגילי התעמלות ואכילת הרבה גבינות במשך כחמש שנים של טיםול  עליתי במשקל במספר ניכר של ק¢ג ואני מבקשת כעת להתחיל בדיאטה כדי לרזות שאלותי האם ירדה במשקל יכולה להשפיע לרעה על רמת הסידן בעצמות אצלי האם נטילת תרופה כמו xenical מותרת למי שיש לו אוסאופורוזיס תודה על כל עזרה

ירידה במשקל אינה גורמת לירידה בצפיפות העצם. אשר לקסניקל איןסכנתאוסטאופורוזיס בצידה.

מנהל פורום אורתופדיה