גיד קרוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2003 | 02:07 | מאת: דורית

24/05/2003 | 02:13 | מאת: דורית

ד"ר אסא שלום, אחי החליק ונפגע בברכו.הצילום הראה שאין שבר,וניתנו לו כדורים לשיכוך כאבים ומנוחה.לאחר 6 ימי מנוחה ,הוא בא לבקורת ואז הרופא טען שעליו לעבור ניתוח,מאחר ויש לו גיד קרוע.הוא קונ זאת לאחר שאחי לא היה להרים רגל ישרה.הוא יכול לנהוג וללכת עם צליעה ללא כאבים.האם יתכן שניתוח לאיחוי גיד מצריך גבס ל6 שבועות כדבריו????? נשמע קצת מוגזם לא? אשמח לקבל את תשובתך בנידון. תודה על שיתוף הפעולה. נ.ב. מסור ד"ש חם לד"ר קלין שפירא העובד איתך בבית החולים זיו. שמי דורית ולמדתי איתו בבית הספר העממי ,ואפילו ישבנו אחד ליד השני. אשמח לשמוע ממנו. תודה!!

הזמן הממוצע הלוקח לגיד להחלים ולהגיע לחוזק מכנישמתקרב לנורמה הוא 6 שבועות.

מנהל פורום אורתופדיה