כאבים שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2003 | 22:15 | מאת: שרית

ד"ר לב אל שלום רב, עברתי תאונת דרכים לפני 3 שבועות בדיוק, נחבלתי בכל הגוף (ללא שברים למזלי) ויש לי כאב בשרירי העכוז והרגליים שעדיין, עד עכשיו, מקשה עלי בהליכה וגם במעבר מישיבה לעמידה. האם במצבי, בזמן שחלף מאז התאונה מומלצת הליכה או רק מתיחות של השרירים. אציין כי בהליכה אני סובלת כאבים, ומתיחות של השרירים עושה לי תחושה טובה של שחרור. כמו כן אילו סוגי מזון מומלצים לאכילה כדי להחלים כמה שיותר מהר ולחזור כבר לחיים????שאלה אחרונה: האם כרית חימום טבעית (חימומית ) טובה במצב הזה או דווקא קרור ? תודה מראש ושבת שלום לך.

הפעלה מתוונה של השרירים ממריצה את מחזור הדם שומרתעל כח השרירים ומונעתה דבקות שלרקמות שנפגעו. מתיחות חשובות מאד וממוסיפות לקטע של שמירה על טווח התנועה. חימום עדיף אם כי קירור קצר מועד פועל להמרצת מחזור הדם ובעצם לחימום.

01/06/2003 | 01:39 | מאת: nili

ישנם מוצרים בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום רחוק המורידים מתח מהשרירים, יוצקים זרימת דם טובה יותר ומקלים על כאבים. מומלץ מאוד, אשמח לתת לך פרטים נוספים.

מנהל פורום אורתופדיה