כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2003 | 19:35 | מאת: יהודית

עברתי תאונה (נפילה) שבעקבותיה נקרעה לי הרצועה של הקרסול של רגל ימין. עברתי פיזיוטרפיה (אם כי הפסקתי באמצע) וכבר זמן רב (אינני זוכרת אם כבר מההתחלה) יש לי כאבים נוראיים שנובעים מנקודה מאד מסויימת בחלק העליון של העקב מה שגורם לכולו לכאוב, כולל עדיין הקרסול והעצם האחורית המובילה לכף הרגל. אינני יכולה לדרוך כמעט על הרגל ולפיכך מתקשה ללכת. אני סובלת מהכאבים גם במנוחה וגם במאמץ, מנוחת הלילה היא היחידה שנותנת לי מרגוע יחסי אבל לא מלא. אשמח אם תוכל לשפוך אור על הנושא, ואוסיף כי עור העקב שלי מאד קשיח ועלה בדעתי שאולי זה כאב דורבן (סבלתי מכאבים לפני התאונה אם כי לא כאלה טראומטיים). תודה, יהודית.

בכדי לשפוך אור על הנושא יש צורך לראות מהו הנושא ולשם כך יש לבדוק אותך על אמת ולא באמצעות הצג והמקלדת.

מנהל פורום אורתופדיה