בהמשך למתיחה בגיד...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2003 | 13:10 | מאת: יעל

בהמשך למה שכתבתי כאן: http://doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=138824&t=138824 היום, שלושה ימים אחריי, הרגל נפוחה באותה צורה, כואבת באותה צורה, ונוסף לה מאתמול בערב גוון סגלגל. זה בסדר? מה עוד אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב? (לקחתי את הכדורים, אני שמה משחה, קרח, וזה עדיין כואב!!)

שינוי צבע של הדמומת הנו נורמלי. אשר לכאב שנמשך - כן זה יכול לקחת עוד שבועים שלשה. רצוי להרים את הרגל כל אימת שזה ניתן . דבר נוסף שעוזר לע"ק בימים הראשונ ים הנוקיבוע של כף הרגל והקרסול באמצעות סד

מנהל פורום אורתופדיה