כאבים בין הברך לקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2003 | 11:21 | מאת: יונתן

מספיק שאלך 100 מטר --ואני נתקף כאבים ב 2 הרגליים (לפעמים רגל אחת) בין הברך לקרסול---בבדיקת אורתופד בברכיים לא נמצא דבר---(עברתי מיניסקוס בשתיהן--לפני 10 שנים)--הרופא נתן לי כדורי ETOPAN---האמת שזה עוזר---אבל הכאבים חוזרים

לא מצאתי איפוא השאלה וממכתבך אינך מציין שום דבר על עצמך כמו גילך בריאותך וכו' כך שאסתפק בתשובה שיכולה להתאים לפעמים: יתכן ואתה סובל מאוסטאוארטריטיס של ברכך.

25/05/2003 | 14:20 | מאת: יונתן

אני בן 51 ---הייתי ספורטאי שנים.כעת אני משחק טניס פעם בשבוע.לפני 8 9 שנים עברתי ניתוח ארתוסקופיה ב2 הברכיים בהפרש של שנה אחת מהשניה.הרופא שבדק את הברך השמאלית לא מצא דבר.בריאותי מצוינת ולא משתמש בכדורים מכל סוג שהוא. משקלי 90קג וגובהי 176 ---אני לא שמן אבל מוצק מאוד.

מנהל פורום אורתופדיה