בצקת בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2003 | 01:17 | מאת: ענת

שלום. אני בת 19 וסובלת בזמן האחרון ממין בצקת בברך שמאל, כאילו היא מלאה בנוזלים. מעל הברך יש ממש כמו גוש בצק, אומנם לא גדול, ומתחתה ולצידה דבר דומה רק כשנוגעים בזה זה כמו לגעת בבלון, שוב לא באופן מאוד משמעותי, אך היא כואבת ומאוד מציקה. הדבר החשוב הוא שהיא פשוט שינתה קצת צורתה מהברך השנייה. מה לדעתך הגורמים? תודה מראש.. ענת

יתכן שמדובר בהצטברות נוזלים בתוך המפרק. סיבות אפשריות לכך: קרע של מניסקוס, דימום, תהליך זיהומי, מחלה שנקראית כונדרומטוזיס. דלקות של רקמת הסינוביה ואפילו גידול.

מנהל פורום אורתופדיה