גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 16:32 | מאת: יעל

מעבר לבעיה שיש לי בברך, התעבות סנואלית, בקר ציסט גוש מסויד קשיח מובילי באספקט ליטרלי קידמי, אני מרגישה שכל הרגל נרדמת לי. היא כאילו כמו קרש, ועובר איזשהו זמו, וזה משתחרר באופן ספונטאני. ניסיתי לעשות פילאטיס, אך נידמה לי שזה גרם לי לבעיית גב תחתון. לא היתה הנחיה מתאימה, ובתרגיל של לעבור מישיבה לשכיבה חוליה, חוליה - הרגשתי שאני לא מבצעת נכון התרגיל, ונתפסות לי החוליות. מאז - נתפס לי הגב התחתון, כאילו שיש לי איזה נעילה בגב, וזה משתחרר עם כאב. האם זה גורם להרדמות הרגל? או הבעיה היא בגלל הברך החולה? אני מרגישה שכפות הרגליים - כאילו שורפות לי? איזה בדיקה עלי לבצע ע"מ לברר את מצבי לאשורו? תודה עבור תשובתך.

המפתח לכל איבחון הוא ממצאי הבדיקה על ידי הרופא כלומר המחושים שתוארו בראיון וממצאי הבדיקה הגופנית. אם הרופא מתרשם כי יש בעיה בעמוד השדרה הוא עשוי לבקש בדיקת ט.מ (CT ) וצילום רנטגן רגיל עוד קודם לכן .בהמשך יש לעשות לעיתים גם בדיקת מ.ר.י. אם יש סימני לפגיעה בעצבים יש מקו םלבצע בדיקת איבחון חשמלית . וכן הלאה.

22/05/2003 | 21:17 | מאת: עומרי

שלום לך שמעתי שיש מכשיר חדש שיצא שעובד על עקרון של לייזר ואינפרא אדום הבנתי שהמכשיר הוא בייתי ויש תוצאות מיידיות במיוחד בדלקות פרקים ,כאבי שרירים וכו',וזרימת דם וגם לבעיות עור כמו פסורייאזיס,אקנה,הרפס אם זה חשוב לך מאוד אני יכול לברר את שם המכשיר ופרטים נוספים שיהיה לך רפואה שלימה [email protected]

01/06/2003 | 01:35 | מאת: nili

ישנם מוצרים בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום רחוק העשויים לעזור לך אשמח לתת לך פרטים נוספים

01/06/2003 | 01:36 | מאת: nili

מנהל פורום אורתופדיה