צה"ל -ועדה רפואית -הורדת פרופיל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 10:49 | מאת: דני

רציתי לדעת אם ידוע לכמה יורד הפרופיל בפריצת דיסק ואם יש דרך להשפיע על הועדה שתבין שמדובר בבעיה רצינית.

פרופיל אינו יורד בגלל פריצת דיסק. פרופיל ירד בגלל כאב גב תחתון עם / או בלי קרינת כאב לגפיים תחתונים עם/ או בלי ממצאים נוספים בבדיקה גופנית כמו הגבלה בתנועות הגוו, וסימני קיפוח נוירולוגי ועם / או בלי ממצאים מתאימים ותואמים בבדיקות דימות כמו ט.מ או מ.ר.י .

13/10/2003 | 11:27 | מאת: פליקס

מה הנוהל לבקשת ועדה רפואית להורדת פרופיל? אל מי לפנות? באיזו דרך? האם ניתן לבצע זאת באינטרנט?

מנהל פורום אורתופדיה