כאבים בראש ובצואר.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 08:49 | מאת: טל

לפני כ- 3 חודשים החל לכאוב לי באיזור מסויים מאוד בראש, מאחורי האוזן השמאלית, כ - 7 ס"מ לכיוון פנים הראש. הכאב מאוד ממוקד והוא בא בפולסים חזקים וכואבים כל כמה דקות. יש ימים שלא כואב לי בכלל ויש ימים שכואב לי כמעט כל היום בהפרשים של דקות... ביקרתי אצל נוירולוג שהפנה אותי לסי טי. הבדיקה יצאה תקינה לגמרי. לדברי הנוירולוג מדובר בעצב מסויים המחובר מאותו המקום לחוליות בעמוד השדרה ולצואר. יש לי כאבים חזקים באיזורים האלה שפשוט לא עוברים. מעולם (תודה לאל) לא עברתי תאונת דרכים או קיבלתי מכה שיכולה היתה לגרום לכאבים האלה ואני פשוט לא מבינה למה זה. האם יש מקום לבקר אצל אורטופד או לקבל איזשהו טיפול אלטרנטיבי? הנוירולוג אמר שאין מה לעשות בקשר לזה והפנה אותי למרפאת כאב העניין הוא שלא כואב לי עד כדי כך כדי ללכת למרפאת כאב. למה זה קורה ומה אפשר לעשות? בבקשה עזור לי. תודה מראש על תשובתך.

מרפאת כאב לא נועדה לטפל בכאבים קשים במיוחד אלא באותם כאבים שלא נמצא להם מזור בטכניקות רגילת. במקרה שלך אני מתקשה לענות לך שכן לא הצלחת י להבין היכן בדיוק כואב לך ואיך זה מתקשר להסברו של הנוירולוג. ביקור אצל האורתופד יתכן ויבהיר את המצב.

מנהל פורום אורתופדיה