טיפול בייתי בלייזר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2003 | 21:09 | מאת: אורית

לא להאמין ! חברים שלנו רכשו מכשיר הנקרא טרה קוואנט (לייזר) ובעקבות המלצתם רכשתי עבור אבי המבוגר (ראו דורבן ). אבל הסיפור המדהים שנציג החברה התחייב להם שבמידה ולא תהיה הטבה לאחר השימוש בלייזר (הוא ציין תוך כשבועיים) הוא אינו מתכוון לחייב אותם על המכשיר. מכיוון שאנו חשדנים מטבענו נדהמנו לשמוע כי לא רק שהוא עמד בדיבורו .אלא אף טרח לכתוב להם מכתב ולהודות להם על הניסיון,להביע את צערו כי המכשיר לא הועיל ולאחל להם בריאות. רק בעקבות האמינות השתכנענו ורכשנו עבור אבי (לנו המכשיר הועיל פלאים) הלואי וירבו כמותם. אני יודעת כי הם יושבים בת"א והטלפון 03-6090401

21/05/2003 | 22:56 | מאת: אל תאמינו

מכשיר הלייזר לא פותר בעיית דורבן אולי הוא פותר את בעיית המינוסבבנק של מפיציו בעיית דורבן ניתנת לפתרון או על ידי גלי הלם או על ידי פיזיוטרפיה ושלא יוליכו אתכם שולל!!!

22/05/2003 | 21:23 | מאת: עומרי

גם אני שמעתי על המכשיר הזה ונראה שהוא באמת עושה פלאיים שמעתי שיש אישור של משרד הבריאות וזה כבר אומר הכל אפשר לקבל פרטים נוספים אצל 054-887645

מנהל פורום אורתופדיה