כאבים בעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2003 | 13:41 | מאת: עמית

שלום, אני בן 38, עוסק בספורט שחיה בלבד, בשבועים האחרונים אני סובל מכאבים, גירודים וחוסר נוחות באיזור ההקפי של עקב שמאל, ברצוני לציין מס' דברים: - התופעה הזאת היתה לי לפני כשנתים וחזרה שנית - יש לי בעיה של שחיקת נעל באיזור הפנימי של העקב - בזמנו נבדקתי ע"י רופאים כולל צילום+CT ולא נמצאה בעיה ספציפית - נמסר לי שכנראה מדובר בשחיקה ודילדול של רקמות השונות באיזור העקב - הייתי בטיפול פיזיוטראפי חודשים (חשמל) היה שיפור קל - עשיתי מידרסים, אבל לא הסתדרתי איתם, והפסקתי ללכת איתם האם תופעת שחיקה של נעל יכולה לגרום לבעיה זאת, האם מידרסים יכולים לפתור את הבעיה (האם יש סוג של מדרסים מומלצים), האם זו יכולה להיות דלקת או שבאמת מדובר בהידלדלות רקמות שומן ושריר, האם כדאי ללכת לרופא מומחה למרות שלפני שנים לא התגלה שום דבר ספציפי שיכול לגרום לבעיה. האם רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור במקרה הזה בתודה מראש עמית

תאור המחושים שלך מצביע על כך שמדובר בבעיה שטחית מאד ( גרוד מתרחש על הדרמיס ) מה שאינו יכול להיות שייך לבעיית השחיקה המוגברת של נעליך

מנהל פורום אורתופדיה