כאב בכף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2003 | 12:17 | מאת: מרים

סובלת מכאב חד בכף יד שמאל. הכאב בא וחולף. הוא ממוקד כס"מ אחד מתחת לשתי האצבעות (אמה-אצבע). תדירות הכאב היא מידי דקות ספורות ומשך אורך גל כאב אחד הוא שניות ספורות. הכאב החל לפני ימים אחדים אולם אז היה פחות ממוקד ,והתפרש על כל כף היד. עוצמת הכאב כעת גבוהה ביותר. ממה לדעתך נובע הכאב???

מיקומושל הכאב מצביע על האפשרות שאת סובלת מדלקת מייצרת של תעלת הגידים המכופפים של האצבעות( אצבע הדק ) אופי הכאבים אינו מתאים לבעיה זו ובעצם אינו מתאים לאופיו של כאב כל שהוא שמקורו במערכת התנועה

מנהל פורום אורתופדיה