כאבי קרסוליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2003 | 11:33 | מאת: שלמה

אני משחק כדורגל מידי שבוע, ולאחרונה החלו אצלי כאבי קרסוליים. הכאבים אינם חזקים במיוחד, אך אני מעוניין לדעת אם הדבר עלול להיות סימן לבעיה שמתעוררת. כמו כן יש לי "קנקים" חזקים כאשר אני עושה תנועה של סיבוב כף הרגל סביב קרסול ימין. מה ניתן ורצוי לעשות?

כאב יכול להיות ביטוי של מחלה או נזק לרקמות אשר לקנקים - אלו אינם מזיקים לאיש

01/06/2003 | 01:16 | מאת: nili

אני ממליצה לך שימוש במדרכים מגנטיים וכן אם הכאבים חזקים ישנם עזרים נוספים בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום רחוק המקלים מאוד.

מנהל פורום אורתופדיה