כאב גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2003 | 10:56 | מאת: ניר

בפורים עלו עלי על הגב בפירמידה אנושית שעשינו בכיתה ולחצו עלי די חזק עם הברך על עמוד השדרה. מאז יומיים אחרי היו לי כאבים באמצע הגב שהקרינו קצת לבטן. אולם יש לציין שפעילותי הייתה שגרתית ורגילה לגמרי. היו קטעים שהיו לי דקירות ושכיווצתי את הבטן הדקירות גברו לכמה שניות ועברו. אורטופד מומחה לבעיות גב בדק אותי ואמר שאין לי כלום וכך נוירולוג. במאי עכשיו הופיעו שוב אותם כאבים אך ברמה פחותה. יש לציים שאני עוסק בספורט כרגיל והם כלל וכלל לא מגבילים אותי. מה זה יכול להיות לדעתך? האם מעלייה כזו מקבלים פריצת דיסק? יש לציים שהיה לי במשך שנה הקרנות מגב תחתון לגפיים בגלל גודש מסויים שנמצא במיפוי עצמות באזור האגן וכניראה גרם להקרנה?(אחרי מחלת נשיקה) האם יש קשר?

לא סביר שקבלת פריצת דיסק מן העליה עליך לצורך "פירמידה, את שאלתך השניה לא הבנתי

01/06/2003 | 01:19 | מאת: nili

ישנם מוצרים העשויים לעזור לך בבעיתך המוצרים בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום רחוק אשמח לתת לך פרטים נוספים

מנהל פורום אורתופדיה