עצם הבריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/05/2003 | 23:13 | מאת: מיקי

שלום הבן שלי נפגע בתאונה בעצם הבריח. היא לא נשברה אך זזה מהמקום. אני מעוניין מאוד לדעת איך מטפלים בכך ומה הסיכוי שהעצם תחזור למקום. כל מידע בעניין יהיה מבורך. תודה מראש מיקי

איזה צד שלה יצא ממקומו?

22/05/2003 | 07:31 | מאת: מיקי

צד ימין

22/05/2003 | 07:38 | מאת: מיקי

סליחה, הפגיעה היתה בכתף שמאל ולא ימין כפי שכתבתי קודם רופא אחר שבדק אותו טוען שהגיד נקרע אך אני חושב שהוא טועה. אני לוקח אותו לבי"ח איכילוב שיעשו לו צילום אולטרסאונד ושיתנו לי אבחנה מדויקת לבל יהיו טעויות. לפי האבחנה של הרופא בבית החולים הילל יפה בחדרה, זזה לו עצם הבריח בצד שמאל\ כך זה גם נראה לי בצילום וכך גם אבחנה הרופאה המטפלת שלו. אודה לך אם תענה תודה מיקי

מנהל פורום אורתופדיה