מתקשה בהליכה,היש פיתרון במקרה שלי?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/05/2003 | 18:05 | מאת: המתקשה בהליכה

אני מתקשה בהליכה בגלל היצרות ספינלית בחוליה l 4-5 . אני בן 72 חולה לב במצב יציב הומלץ לי להמנע עד כמה שאפשר מהרדמה כללית,אלא אם זה הכרחי.עברתי את השלב של זריקות אפדורל שעזרו זמנית בלבד.אני במצב גופני טוב, שוחה כמעט כל יום כ 40 דקות ברציפות. קשיי ההליכה גורמים לי לדיכאון,כי הרבתי עד הבעיה בטיולים. האם יש פיתרון לקשיי הליכתי?

הפתרון הוא בניתוח לשחור ההיצרות

01/06/2003 | 01:23 | מאת: nili

ישנם מוצרים בטכנולוגיה מתקדמת ביותר העשויים לעזור לך בתנאי שאין לך קוצב לב. המוצרים בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום רחוק. אשמח להסביר יותר. נילי

מנהל פורום אורתופדיה