צואר, כתף, ראש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/05/2003 | 15:10 | מאת: יובל

דר' שלום, מזה תקופה של חודשיים יש לי כאבים בכתף שמאל, צואר וצד שמאל של הראש. הייתי אצל הרופא ונתן לי כדורי אתופן. לצערי, אני לא מרגיש הטבה והכאבים מאוד מטרידים וממשיכים. מה ניתן לעשות, והאם כאבי הראש קשורים לכאבים של הכתף והצוואר. אשמח לקבל תשובה . בתודה, יובל

כאשר רופא רושםם כדורים לטיפול בבעיה מסויימת הוא מצפה מן המטופל שיחזור אליו עם משוב . עוזר לא עוזר. עוזר מה טוב לא עוזר - י ש להתחיל מהתחלה לבדוק לחשוב לעשות בדיקות ולהציע טיפול

22/05/2003 | 21:24 | מאת: עומרי

שלום לך שמעתי שיש מכשיר חדש שיצא שעובד על עקרון של לייזר ואינפרא אדום הבנתי שהמכשיר הוא בייתי ויש תוצאות מיידיות במיוחד בדלקות פרקים ,כאבי שרירים וכו',וזרימת דם וגם לבעיות עור כמו פסורייאזיס,אקנה,הרפס אם זה חשוב לך מאוד אני יכול לברר את שם המכשיר ופרטים נוספים שיהיה לך רפואה שלימה

01/06/2003 | 01:25 | מאת: nili

ישנם מוצרים בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום אשר עוזרים מאוד. אשמח לתת לך הסברים נוספים.

מנהל פורום אורתופדיה