האם ניתן להיפתר מבלט?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/05/2003 | 14:58 | מאת: אלכסי

שלום רב, יש לי בלט בחלק התחתון של עמוד השדרה. האם הטיפול של VERTETRAC המפורסם באתר שלכם הוא טיפול יעיל, מצליח ובטוח? האם כדאי באמת לפנות לטיפול הזה או שהטיפול הזה לא שווה כלום? האם קיימים טיפולים אחרים שבעזרתם ניתן להיפטר מהבלט אחד ולתמיד? תודה על תשובתכם

בלט של דיסקה הוא בעצם מצב נורמלי , שהרי מואים אותו בכ 50% מאנשים שאין להם כאב. לא ניתן להפטר מבלט. מכשיר הורטטרק נועד לטיפול בכאב גב ולא בבלט. . יעילותו של המכשיר טעונה הוכחה. .

מנהל פורום אורתופדיה