הלקוס ורגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/05/2003 | 14:32 | מאת: שיר

שלום, אניבת 27 .אובחן אצלי הלקוס ורגוס בשני כפות הרגליים, הייתי גם אצל אורתופד וגם אצל פדיאטריסט ושנים המליצו על ניתוח. אני מאוד חוששת לגשת לניתוח כי שמעתי שההחלמה קשה וכואבת. במקביל קראתי בעיתון "מנטה" כתבה, כי ד"ר דוד הרו- מומחה למיקרו-כירורגיה של כף הרגל,מנתח בישטה ייחודית, מצויין כי" הניתוח מבוצע בכלים זעירים ומדוייקים המאפשרים את חיתוך העצם הבולטת בלי לפגוע בסחוחס המקיף אותה, כך שבמקום להחדיר ברגים או מסמרים,הסחוחס עוטף את העצם ומקבע אותה. היתקונות הם שלאחר הניתוח אפשר לדרוך ישירות על כף הרבל ואין צורך בתקופת החלמה ארוכה.הניתוח אורך 30דק', ולא נותרות צלקות,כך שלאחריו אפשר להלך באופן חופשי בסנדלים ללא צורך להסתיר את כף הרגל". שאלתי היא-האם שמעת על הניתוח החדש? האם הוא אכן אפקטיבי כפי שרשום? האם יותר יעיל מהשיטה המוכרת.

אשמח אם תפני אותי למקור המידע אודות הניתוח "החדש" הנשמע לי לקוח מעולם האגדות

21/05/2003 | 09:10 | מאת: שיר

שלום, המידע פורסם בעיתון "מנטה"- בגיליון מרץ השנה, עמוד 52. אשמח לפקסס לך העתק . נא עדכן אותי במספר הפקס, תודה שיר

21/05/2003 | 09:17 | מאת: שיר

שלום, המידע פורסם בעיתון "מנטה"- בגיליון מרץ השנה, עמוד 52. אשמח לפקסס לך העתק . נא עדכן אותי במספר הפקס, תודה שיר

17/08/2003 | 09:26 | מאת: שרון

שלום שיר, שמי שרון, ואני סובלת מאותה בעיה. מצאתי את ההתכתבות שלך באתר - ותהיתי מה העלית בחכתך, והאם בינתיים כבר עברת את הניתוח? אודה לך מאוד מאוד אם תוכלי ליצור אתי קשר בכתובת אי-מייל [email protected] או בטלפון 981 052-604. תודה רבה, שרון

26/08/2008 | 10:51 | מאת: שרי

הפניה לשיר אני סובלת מאותה הבעיה .שמעתי וקראתי על השיטה החדשה של ד"ר הרו אשמח מאוד אם תואילי בטובך לידע אותי בקשר לניתוח( אם עברת אותו) מה משך ההחלמה ועד כמה הוא קשה? זה מאוד חשוב לי .מודה לך מאוד .(אודה מאוד אם משהו אחר שעבר את הניתוח הנ"ל יהיה מוכן לעדכן אותי . שרי

26/08/2008 | 10:52 | מאת: שרי

הפניה לשיר אני סובלת מאותה הבעיה .שמעתי וקראתי על השיטה החדשה של ד"ר הרו אשמח מאוד אם תואילי בטובך לידע אותי בקשר לניתוח( אם עברת אותו) מה משך ההחלמה ועד כמה הוא קשה? זה מאוד חשוב לי .מודה לך מאוד .(אודה מאוד אם משהו אחר שעבר את הניתוח הנ"ל יהיה מוכן לעדכן אותי . שרי

מנהל פורום אורתופדיה