כאבי צואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2003 | 11:23 | מאת: שמחה

שלום רב! התחלתי להתאמן במחול אירובי ולפני שלושה ימים התחלתי להרגיש כאבי צואר איומים וכאבי גב תחתון. שאלתי היא: 1. האם זה מזה או מהתקררות או מסיסב אחרת? 2 . האם כאבי צואר יכולים לגרום לכאבי ראש עזים? 3 . האם כאבי צואר גורמים לכאבי עיניים וסחרחורת? תודה רבה

כאב צואר לא נגרם מהתקררות וגם לא ממחול ארובי ( הנעשה באופן נורמלי). כאב צואר עשוי להיות מלווה כאב ראש סחרחורת וכאב עיניים לא הולכים ביחד עם תסמונת של כאב חד בצואר.

מנהל פורום אורתופדיה