שברי הליכה/מאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2003 | 18:47 | מאת: ליאון

שלום רב, מאז השרות הצבאי הנני סובל משברי מאמץ חוזרים בחלקם התחתון של הרגליים. כיום הכאבים נובעים מאימוני ריצה גם אם אלה מועטים. 1. האם ניתן לשכח את הכאבים בצורה כלשהי? 2. האם ניתן לרפא את שברי המאמץ הנ"ל כך שלא יחזרו כל פעם מחדש? אודה להתייחסותכם.

שברי מאמץ אינם חוזרים בדרך כלל באותו מקום. סביר יותר בעיני שיש לך כאב במקום שפעם היה בו שבר מאמץ מהי סיבת הכאב ובכן יתכןומדובר במה שנקרא SHIN SPLINTS או אולי דלקת של גיד הטיביאלי האחורי. יש לשהלי את האבחנה ורק אז להציע טיפול

מנהל פורום אורתופדיה