פריקת כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/05/2003 | 17:08 | מאת: אלון

דר' אסא שלום אני בן 22 ועוסק בספורט (מדריך ראפטינג) ופרקתי את כתף שמאל לפני 12 יום(פריקה ראשונה) במהלך ראפטינג מאז אני מקובע במטלה לדיברי הרופא למשך-5 4 שבועות. בצילומי הרנטגן לא אובחנה בעיה, אבל באולטרה סאונד גילו קצת נוזלים בביצפיס ודפקט גדול ב" hill sacks", וחוץ מזה אין קרעים של שרירים או גידיים. ועדיין לא הייתי אצל אורטופד עם התשובות. הייתי שמח לקרוא את תגובתך תודה רבה אלון

דפקט על שם היל זקס מעיד על פגיעה משמעותית בעצם.(רק שצריך לעשות צילום כתף בסיבוב פנימי ). יש לך סיכוי גדול שתסבול מפריקות חוזרות . החזקת היד במתלה ל4 שבועות היא הנהל המקובל.

18/05/2003 | 13:43 | מאת: אלון

תודה רבה על התשובה (היא לא הכי משמחת אבל לא נורא) רק מה זה צילום כתף בסיבוב פנימי?

מנהל פורום אורתופדיה