כאבי בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/05/2003 | 12:38 | מאת: דינה

שלום אני כבת 70 עם בעיית ברכיים,קשיי הליכה ואיכות חיים גרועה. כמה שאלות: שמעתי על זריקה שעשוייה מכרבולת התרנגול האם מומלץ? האם מומלץ לעשות ניתוח ולהחליף ברך בגילי? בקייץ אני נוהגת ללכת לים ולשהות במים מספר שעות האם זה מזיק? האם צריך לחמם את המקום? תודה

זריקות של היאלורונן(זה מהכרבולת) וניתוח הם אמצעים השייכים לטיפול באוסטאוארטריטיס . ההחלטה באיזה שיטה לבחור מותנית במידת הכאב, מידת המגבלה הגופנית ומידת הנזק המודגם בבדיקות עזר. גילך מתאים בהחלט לניתוח. השהות במים אינה מזיקה(רק אל תצמיחי זימים )

מנהל פורום אורתופדיה