גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/05/2003 | 23:36 | מאת: אסתר

בת 52 , סובלת מזה כחמישה חודשים מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל , רופאת המשפחה אמרה שנראה לה שזה התחלה של אישיאס , אני מתרגלת שרירי בטן וגב , צועדת מידי יום , קיבלתי מספר טיפולי פיזיוטרפיה שכללו חשמל ואולטרהסאונד ללא שיפור ואפילו החמרה . כעת מטופלת באקופונקטורה כבר 7 פגישות עם עליות וירידות במצב , החרפת המצב במיוחד לפני חמסינים , כדורים נגד כאבים ממש לא עוזרים , אגב , לא עברתי צלום , מה אתה ממליץ ? בתודה מראש אסתר .

16/05/2003 | 23:37 | מאת: אסתר

הכאבים מוחרפים במיוחד בשעת ישיבה .

כאב גב תחתון הקורן לאורך העכוז אחורי שורש הירך ובהמשך צד חיצוני ו/או אחורי של היך וצידי הברך עד לקרסול וכף הרגל -זה אישיאס הסיבה השכיחה לתסמונת היא מחלה של הדיסקה בין חולייתית. ( דיסקוס ) לעיתים רחוקות יש גם סיבות אחרות.שחשוב לברר אותן ולש כך יש לבצע בדיקות כמו מיפוי עצמות צילום רנטגן וטומגרפיה מחשבית . במקרים מסויימים יש גם לבצע בדיקת מ.ר.י. חיזוק שרירי הגוו ( בטן וגב) והליכה הם מעשים טובים וחשובים לבריאות וליציבות הגב אך אין בהם כדי לעזור לגנשת ( אישיאס -סכיאטיקה ) . אקופונקטורה וכירופרקטיטיקה לא עוזירם אלא בשלבים מוקדמים של המחלה. במידה שסבלך הנו ניכר כדאי שתפני לאורתופד שינחה אותך לטיפול קצת יותר יעיל.

17/05/2003 | 00:07 | מאת: אורי עתריה

ההליכה אינה מפחיתה את הסיכוי לאישיאס, אולי להיפך. תרגילי בטן וגב - לא ברור למה הכוונה. יכולים להיות תרגילים ממש מזיקים. רקפעולות נכונות ושמבוצעות נכון יביאו לתוצאות, ומהר. אל תמשיכי בשום טיפול שלא נותן תוצאות. לא מוכרים לי מקרים של אנשים שמתרגלים נכון ולא נעזרים. אשמח לקבל ולמסור פרטים נוספים. [אפשר גם בטלפון: 764231-050] בהצלחה.

17/05/2003 | 11:12 | מאת: BIOMAGNETICS

יתן לטפל בסיאטיקה בעזרת ביומגנטים (לא אלו הנמכרים בשיטת השיווק הרב דרגי.) הביומגנטים משפרים את המטאבוליזם של שרירי הגב התפוסים היוצרים לחץ על החוליות והדיסקה הגורמים ללחץ על העצבים ומקרינים לעבר הרגל לפרטים את מוזמנת לחזור אלי בדוא"ל או 052-373888 הרבה בריאות

17/05/2003 | 11:21 | מאת: חיים

ביומגנטים זה קשקוש ישן נושן שלא הואיל לאיש לבד מן המוכרי אותם

מנהל פורום אורתופדיה