ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/05/2003 | 20:00 | מאת: יעל

יש לי כאבים עזים בברך עם כל כיפוף של הברך. בבדיקה אבחנה משוערת: 719.460 מימצאים: התעבות סינויאלית, בקר ציסט גוש מסויד קשיח מובילי באספקט לטרלי קידמי, רגיש אני מתאמנת כפייתית במכון כושר האם אפשר להחלים הברך בפיסיוטרפיה מתאימה ? האם יש סיכוי שבהליכה על המסילה - הגוש ישחק? בינתיים אחרי כל הליכה מהירה על המסילה, אני מרגישה פציעה במקום, והברך ממאנת בתוקף לחזור למקומה, עם כל כיפוף. איך מתגברים על בעיה זאת ללא פעולה חודרנית?

גוש מסוייד מובילי דינו אחד כריתה (בחדר הניתוחים)

16/05/2003 | 23:02 | מאת: יעל

תודה עבור תשובתך המהירה. האם הדרך להסרה היא ע"י ניתוח או יש אפשרות לארטרוסקופיה? אני מאד חוששת מפעולה כירורגית. האם הפעולה מסובכת? יש אפשרות להשאר במצב של נכות חלילה - אחרי פעולה כזאת? מה משך ההחלמה?

17/05/2003 | 00:07 | מאת: יעל

אני מתנצלת שאני מכבירה עליך בשאלות אני מאד חוששת ומנסה לאסוף אינפורמציה. האם אתה מכיר את שיטת גלי ההלם? שיטה זהה לזו שבה מפרקים אבנים בכליות ללא ניתוח. האם גלי ההלם יכולים לפרק את ההסתיידות? תודה עבור תשובתך המלומדה

מנהל פורום אורתופדיה