שחיקת סחוס ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/05/2003 | 19:48 | מאת: אייל

לד"ר אסא לב-אל: - האם מגה-גלופלקס בטוח לצריכה ממושכת? ללא תופאות לואי? - מה עושה ניתוח לקילוף הסחוס ומה השפעתו והאם הוא כדאי/ללא סיכון/מטפל בבעיה? - שמעתי על גידול תאי סחוס במעבדה והשתלתם. זה טיפול קיים כבר? תודה

מגה גלופלקס -בטח מה כוונתך בקילוף הסחוס. השתלת תאי סחוס לאחר גידולם בתרבית רקמה נעשית באופן שגרתי כבר כמה שנים. היא מתאימה לסוג מסויים מאד של מקרים.

17/05/2003 | 01:30 | מאת: אייל

ראשית תודה. שנית כוונתי בקילוף הסחוס הוא שהניתוח גורם לצמיחת סחוס חדש לא? בקיצור מה עושה הניתוח?

מנהל פורום אורתופדיה