כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/05/2003 | 09:09 | מאת: בתיה

עברתי לפני 5 שנים ניתוח החלפת פרק ירך והרגשתי מעולה לפני כמה ימים קיבלתי מכה ברגל ואני מרגישה ששורף לי באזור הניתוח בפנים ואין סימנים חיצוניים מה יכול להיות???

16/05/2003 | 14:37 | מאת: אברהם

בתיה שלום אני חושב שהתופעה הקיימת אצלי היא מה שבעצם היה לך לפני חמש שנים. אשמח באם תעירי עני לגבי הבטוח שעברה וההחלמה מהנתוח הזה. תודה מראש אברהם

אם אין לך כאב בעת ההליכה ויש לך רגישותמקומית כלומר כאב כשאת לוחצתעל מקו הפגיעה מדובר בחבורה בלבד. א יש לך גם כאב בעת הדריכה כדאי להבדק על ידי אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה