פריצת דיסק אל 4 אל 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2003 | 16:07 | מאת: אבי

לכבוד דר :"לב אסא הייתי רוצה לקבל חוואת דעתך האם לפריצת דיסק אל 4 אל 5 יכול להקל כאבים מאחר ועברתי כול הטיפולים הקונונצינלי ואלטרנתיבי הבעיה ההעיקרית היא רגל שמאלית הייתי רוצה לנסות בחול נסיתי בארץ לא הרגשתי שינוי לטובה הרופים המליצו ניתוח שאני לא מעונין אני גימלאי בן 73 המליצו טיפןלי טרמים חברים שקיבלו את הטיפול בחול תודה מראוש אבי

מצטער אך לא הבנתי

15/05/2003 | 23:10 | מאת: אבי

לכבוד דר :"לב אסא שאלתיהיא?האם חוץ מניתוח גב אל 5 אל 4 יש גם טיפול אחר ? לדוגמה אמבטיות טרמים מסויים בארץ עשיתי כול הטיפולים האפשריים ולא הוקל לי הכאבים ברגלההשמאלית שמקרין לאורך כול הרגל שאלתי האם ?לפי נסיון של חברי שקיבלו טיפול איתנסיבי בחול"" בארץ מסוימת וזה עזר ה אם כדי לנסות תודה אבי

מנהל פורום אורתופדיה