רגישות בגידים בהריון....

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2003 | 10:33 | מאת: אורלי

אני בשבוע 11 של הריון, והתחילו לי כאבים באיזור המפשעת בצד שמאל, כאבים נסבלים אך מעצבנים שמקרינים קצת לחלק של הירך שקרוב למפשעה. הכאבים תוקפים אותי פעמיים- שלוש ביום, במצב של מנוחה בשכיבה אני חשה יותר טוב. אך לעיתים אני חשה בכאבים גם במצב ישיבה. הייתי אצל רופא כירורג שאמר שאין לי שום שבר, אלה רגישות באזור הגידים בגלל ההריון. השאלה שלי היא: * איך אפשר להקל על הכאב, האם משחות סיניות או אחרות יעזרו? * האם מומלץ לי לעסוק יותר בפעילות (הליכה, חיזוק שרירי בטן וכד') או להפך להשתדל לנוח בכל הזדמנות ולא להתאמץ?

לר נראה ל ילגמרי הגיוני לתלות את מחושייך בהריון של 11 שבועות . לגבי מה ואיך לשם כך יהיה עלי לבדוק אותך

17/05/2003 | 12:09 | מאת: דני

כי בעצב תלדי בנים

מנהל פורום אורתופדיה