שחיקת סחוס בברך ודלקת.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/05/2003 | 23:17 | מאת: מייקל

שלום ד"ר, בן 48, סובל לאחרונה משחיקת סחוס ודלקת בחלק הפנימי של הברך, הרופא המטפל המליץ על אתופן (400) ומגה גלופלקס. האם התרופות מרפאות או רק מקלות? האם יש הערכה של משך זמן לשיפור (כאבים ותנועה)? תודה להתייחסותך.

אם תסכים שהבעיה שלך אינה שחיקת סחוס ודלקת אלא כאב וקושי בפעילות הברך הרי שתרופה שתעלים אותם היא "מרפאת " למרות שאת מחלת האוסטאוארטריטיס אי אפשר לרפא אך אפשר למתן את השפעתה באופן שישפר את איכות חייך באופן משמעותי.

16/05/2003 | 19:21 | מאת: אייל

לד"ר אסא לב-אל: - האם מגה-גלופלקס בטוח לצריכה ממושכת? ללא תופאות לואי? - מה עושה ניתוח לקילוף הסחוס ומה השפעתו והאם הוא כדאי? - שמעתי על גידול תאי סחוס במעבדה והשתלתם. זה טיפול קיים כבר? תודה

מנהל פורום אורתופדיה