אצבעות של רגליים עקומות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/05/2003 | 17:50 | מאת: לאה

ברצוני לדעת יש לנו תינוקת במשפחה בת חודשיים שנולדה עם אצבעות רגליים עקומות נראה כמו מסובבות ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהוא עכשיו שהיא קטנה ולישר אותן תודה רבה על התשובה

ל רניתן לישר אלא על ידי ניתוח בו חותכים גיד המכופף מה שמאפשר להנן להתיישר ממאליהן תוך כמה שנים. עושים את הניתוחבסביבות גיל שנתיים.

25/05/2003 | 17:16 | מאת: לאה

לרופא שלום ברצוני לשאול האם ניתוח זה קשה, ולמה לא ניתן לעשות ניתוח זה בגיל צעיר יותר רק בגיל שנתיים, כמה זמן החלמה לאחר הניתוח? תודה רבה על תשובתך המסורה. לאה.

מנהל פורום אורתופדיה