נפילה + מחלת סכרת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2003 | 22:32 | מאת: נטע לי

לפני כשבועיים אבי נפל וקיבל מכה מתחת לברך (יש לו פצע מאוד לו יפה מתחת לברך) הוא נבדק במיון ועשה צילומים ונשלח הביתה. אך עדיין הוא אינו יכול לדרוך על הרגל והפצע נראה ממש לו יפה. האם יתכן כי שבועיים לאחר נפילה עדיין הוא אינו יכול לדרוך על הרגל והאם בגלל מחלת הסכרת עדיין הפצע לא נרפא .

אכן חבלה באזור הברך עם פצע שאינו מחלים יכולים לגרום להפרעה בהליכה למשך תקופה ארוכה. ריפוי פצעים אצל חולי סוכרת הנו קשה יותר מאשר אצל בני אדם שאינם חולי סוכרת.

מנהל פורום אורתופדיה