אוסטאוארטריטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2003 | 21:49 | מאת: אירית

ערב טוב...ביקרתי הערב אצל אורטופד עקב כאבי גב חזקים כאבי בירכיים כאבים בכתפיים לא יכולה לעלות מדרגות חום בסביבות 37.8-38 עולה ויורד ..בבדיקה ראשונה ברך שמאל עיבוי סינביאלי....וחריקות פטלופממורליות......אין לי מושג מה הם מונחים אלו...בצילום רנטגן שינויים אריתרותיים...שלח אותי לעוד צילומים....אבקש לתת לי מושג על מה מדובר..הכאבים הם כבר במשך שנה כאשר לאחרונה הוחרפו עד אי קימה מהמיטה....תודה...

תודה על המחמאה אבל אינני קוסם ואיני יכול לדעת במה מדובר בלי לבדוק אותך ובלי לראות את צילומי הרנטגן. ואגב מה אמר לך האורתופד שכן בדק וכן ראה צילומירנטגן

מנהל פורום אורתופדיה