m r i

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2003 | 21:38 | מאת: שולמית,

הבדיקה בוצעה שיטת ir ,fse,se בשקלול t2,t1 במישורים אקסיאלי קורונלי וסגיטלי סיבת הפניה -גוש בחלקה המדיאלי של הברך מבנים גרמיים - פמור - טיביה פיבולה-פטלה תקינים כיסוי סחוסי -תקין שרירים- תקינים רצועות p.l ,q.l,pop.,l,mcl,lcl,pcl,acl תקינים מניסקוס - פנימי שינויים ניןןנים בחלקו האחורי. חיצוני תקין נוזל- קידמית ל-a.c.l רקמת השומן מורחבת באזור הברך הפנימי - דליות לסיכום :נוזל קידמית ל - A.C.L. רקמת שומן רחבה ודליות כמתואר. מבקשת המלצותייך! שולמית

אין לבדיקה כלשהיא משמעות בלי ההקשר הקליני . מתאורך ממצאי הבדיקה אפשר לחשוב שאין לך בעיה של ממש . יש צבר של דליות ורידיות ושומן בצד הפנימי של הברך. מה עושים עם כל אלה? כאמור הכל תלוי בהקשר הקליני

14/05/2003 | 18:47 | מאת: שולמית,

סובלת מטוד מכאבים כירוג כלי דם מציע לנתח ולהוציא את הורידהספנה בגלל אי ספיקה של הספינה לאורכה ברגל ימין ברגל שמאל אי ספיקה בספנה רק בשוק אורטופד מציע להוריד את רקמת השומן המורחבת אבקש חוות דעתך

מנהל פורום אורתופדיה