בעיה בעקב הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2003 | 17:00 | מאת: אירית

שלום רב, הייתי אצל אורתופד עם בתי בת ה-7 בעקבות כאבים ומעט נפיחות ואודם מזה מס' שבועות. בצילום הרנטגן הרופא טוען שאמנם זה מוקדם לגילה אבל הדבר נגרם כתוצאה ממאמץ יתר:התעמלות ובלט. לצערי לא כ"כ הבנתי את ההסבר הקצר. האם זה קשור לגיד אכילס? תודה

לצערי גם אני לא הבנתי את הסברך הקצר . כאב ? היכן בדיוק . מה מעורר אותו מה מקל עליו . היכןיש רגישות (כאב למגע ) . .היכן יש נפיחות (עלהגיד , במקום אחיזת הגיד אתהעצם, מתחתלגיד ? )

מנהל פורום אורתופדיה