המשך לדלקת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2003 | 12:48 | מאת: ש.ב.

צהריים טובים. המיקום של הבעיה הוא במרכז כף הרגל לכיוון אצבעות שניה שלישית (כאשר הסיפרור מתחיל מהבוהן) הכאבים מקומיים ויש פעמים שהם מקרינים לחלקים הסובבים את האיזור הרגיש. השאלה שלי אליך היא האם אחרי שלוש שנים יתכנו עדיין כאבים אף על פי שאין נפיחות רצינים או אודם, הבעיה היא יותר של רגישות גבוהה במקום לכל מגע ולו הקל ביותר עם כאב שבדרך כלל קבוע אך פעמים מס' ביום הוא מתעצם מלווה בתחושה של חום פנימי והרגשה של לחץ מקומי מה שמונע בעדי לאמץ את הרגל בהליכה, עמידה או כל פעילות שדורשת מאמץ של הרגל. כשהתחילה הבעיה היו לה סימנים של דלקת שזה אודם, נפיחות כאבים חזקים מאוד עם הגבלה להליכה. כיום המצב אפשר לומר קבוע אך עם השינויים כפי שציינתי לעיל. נאמר לי גם שיתכן שזה בעיה עיצבית. השאלה שלי איך היא האם יתכן שדלקת שיכול להיות שהיתה בסינוביט באיזור בו ציינתי את המקור לבעיה שלא טופל כהלכה הפך את המצב לדלקת כרונית או פגיעה עיצבית. ואם כן האם לדעתך יש מקום לגשת לנוירולוג במידה ומדובר בבעיות עיצביות? ואם תוכל להמליץ לי לבקש בדיקות שיכולות לעזור לי לדעת מה מקור הבעיה אשמח מאוד. אוסיף ואומר שאני אחרי ניתוח לתיקון עיוות (הלוקס ולגוס) וניתוח להוצאת נוירומה שלדעתי אף החמיר את הבעיה . אנא עזור לי.

ש.ב היקרה מכיון שכבר עסקנו בבעייתך בהרחבה מספר רב של פעמים אודה לך מאד אם תנסי לנסח את שאלתך באופן ברור ומדוייק . אני לא מצליח להבין מה בעצם את רוצה לדעת ואיני מוצא לנכון להתאמץ יתר עלהמידה.

מנהל פורום אורתופדיה