ניתוח tkr

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2003 | 19:28 | מאת: miri

שלום רב חמתי כבת 78 עברה לפני כחודשים וחצי ניתוח tkr בשבועיים האחרונים סובלת מחום מעל 38 האם זה סימן שהשתל לא ניקלט בגוף? יש לציין שיש לה עדיין כאבים והיא במעקב רפואי אבל נאמר לה שישנם אנשים שגם שנה אחרי הניתוח יסבלו מכאבים

סיבותרבות יש לגוף בכדיללקות מחום. בכל מקרה עלית טמפרטורה אינה ביטוי לקליטת המשתל. חשוב להבין שאין כאן תהליך שלקליטה ממש שכן משתל אינו דבר חי. עלית חום עלולה להיות ביטוי לדלקת עקב זיהום באזזור המשתל.

מנהל פורום אורתופדיה