כאבים באצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2003 | 13:41 | מאת: דבי

לרופא אורטופד שלום. מזה כמה חודשים קורה לי מדי פעם שאני מרגישה כאב בשתי אצבעות ( אותן אצבעות כל פעם ) בכף רגל שמאל, הכאב חזק מאד אך עובר כעבור זמן קצר אחרי שאני עושה עיסוי לכף הרגל. לפעמים זה מתבטא בתחושה של מעין שתוק באצבעות למרות שאני יכולה להזיזן, מדובר בתחושה בלבד של שיתוק שגם היא חולפת אחרי עיסוי. מאחר ותחושות אלה באות וחולפות זה לא כל כך מפריע לי אבל אינני רוצה להזניח דברים , כדי שהמצב לא יחמיר. השאלות שלי הן : א. האם זו בעיה שמצריכה ברור ? ב. האם זה שייך לטיפול של אורטופד או נוירולוג ? הייתי אצל אורטופד של עמוד שידרה והוא טען שזה לא קשור לעמוד שידרה. הוא הימליץ לי מידרסים ואכן רכשתי מידרסים לפי מידה אך הבעיה לא נעלמה ג. האם יש קשר לכאב באצבעות ולתחושת השיתוק עם קוליטיס כרוני ממנה אני סובלת. תודה דבי

12/05/2003 | 21:34 | מאת: דר' אסא לב-אל

היה עוזר לו ציינתאלו הןהאצבעות. בכל מקרה זה בהחלט יכול להיות מענינו של אורתופד . לא איני מוצא קשר בין אצבעותיך לקוליטיס

12/05/2003 | 22:18 | מאת: דבי

לרופא שלום. מדובר בשתי האצבעות הקרובות לזרת. דבי

מנהל פורום אורתופדיה